U bent hier

Accommodaties Chalet Carpe Diem

De 6 logies-accommodaties van Chalet “Carpe Diem” staan garant voor de welverdiende privacy en het gewenste hedendaags comfort.

Iedere accommodatie is voorzien van o.a. een compleet ingerichte keuken, eigen badkamer met toilet en een gemeubileerd terras of balkon, allemaal gelegen op het zuiden.
Alle vertrekken zijn sfeervol en smaakvol ingericht.
Het spreekt voor zich dat roken verboden is in ieder vertrek.

Een ideaal adres voor kleine en grote groepen, tot maximaal 32 personen. In het voorjaar, de zomer en het najaar voor de fietsfanaten, wandelaars en motorrijders en in de wintermaanden voor de verwende wintersporter.

De accommodaties:

Chalet “Carpe Diem” (6 tot 12 personen)
Gite Les Ecrins (maximaal 4 personen)
Gite Le Prégentil (maximaal 4 personen)
Maisonnette Le Cabanon (maximaal 2 personen)
Maison La Romanche (maximaal 5 personen)
Maison La Sarenne (maximaal 5 personen)

 

U kunt uw verblijf qua groepsgrootte dus à la carte bij ons boeken door één of meerdere logiesaccommodaties (maximale totaalcapaciteit 32 personen) per week of (in de meeste periodes) tijdens een korter verblijf te huren.

De gites “Les Ecrins” en “Le Prégentil” bevinden zich op de begane grond; onder het chalet.

Maisonnette “Le Cabanon”, Maison "La Sarenne" en Maison “La Romanche” liggen op zo’n 20 meter afstand van dit hoofdgebouw.

Vanuit de prachtig aangelegde tuin heeft u een uniek uitzicht op de indrukwekkende natuur, de vele bergtoppen en de wereldbekende weg met de 21 haarspeldbochten naar Alpe d’Huez
De ruime tuin (ca 1.800 m2) achter het chalet staat ter beschikking aan de gasten die verblijven in Chalet “Carpe Diem”, de Gite “Les Ecrins” en/of de Gite “Le Prégentil”.